Vrijwilliger worden?

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het onderhoud van de tuinen van Spaensweerd. De Buitenplaatswerkgroep Brummen telt vrijwilligers die werken op de landgoederen Spaensweerd, Huis Empe en De Wijde Landen. Iedere volgende vrijdag werkt de groep op een ander landgoed. De vrijwilligers maken zo alle seizoenen mee en raken nauw verbonden met de landgoederen.  De groep wordt begeleid door een professionele hovenier van Konijnenberg Bos en Groen. De vrijwilligers vormen een gezellig team dat’s middags samen van de lunch geniet in een van de huizen op het landgoed en intensief contact heeft met de landgoedeigenaren.

Ook geinteresseerd om vrijwilliger te worden? Stuur een email naar info@spaensweerd.nl. Kijk voor meer informatie over dit initiatief ook op de site van Landschapsbeheer Gelderland.

Op 21 mei 2016 is van 15:00 – 17:30 een voorlichtingsmiddag gepland op Spaensweerd. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Spaensweeerd (info@spaensweerd.nl) of bij Bert Jongste die leiding geeft aan de Buitenplaatswerkgroep (bert.jongste@aol.nl).